ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΛΗΓΕΣ του Κωνσταντίνου Παπαχαράλαμπου

Υπόγειο Πάρκινγκ Δημοτικής Αγοράς Καβάλας
Κυριακή 6 Αυγούστου, ώρα 21.00

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, στο πλαίσιο του 66ου Φεστιβάλ Φιλίππων, παρουσιάζει την Κυριακή 6 Αυγούστου στις 21.00 στο Υπόγειο  Πάρκινγκ της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας την performance  «Συζητώντας πληγές» του Κωνσταντίνου Παπαχαράλαμπου.

«…Έχω ακούσει τόσο βρισίδι στην κλινική που πλέον ό,τι και να μου πουν δεν με επηρεάζει καθόλου. Νιώθεις ότι είσαι μόνος, ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει ή δεν εκτιμά αυτό που κάνεις. Φεύγουν συνάδελφοι για τους δικούς τους λόγους και δεν αναπληρώνονται. Η νοσηλευτική πέθανε…»

Πόσο πολύ κατανοούμε το έργο των νοσηλευτών;
Μήπως η αναγνώριση του ρόλου τους είναι εφήμερη;
Μήπως συχνά ξεχνάμε την αυτοθυσία τους;

Μια performance αφιερωμένη στους επαγγελματίες της δημόσιας υγείας. O Κωνσταντίνος Παπαχαράλαμπος στο πλαίσιο ειδικής επιτόπιας έρευνα (residency) στην περιοχή της Καβάλας, αναζητά τους αφανείς ήρωες της υγείας και της πρόνοιας, καταγράφει τις συνθήκες της εργασίας τους, ρωτά για τους κινδύνους, τα προβλήματα, τις αγωνίες και τα όνειρά τους και μεταφέρει τις ιστορίες τους στη σκηνή. Σωματοποιεί τις εμπειρίες τους και τις βάζει να συνδιαλλαγούν με άλλα κείμενά του σε μια ξεχωριστή επιτέλεση. Και έτσι μέσα σε ένα υπόγειο parking στην καρδιά της πόλης, δημιουργεί μια ιδιαίτερη προσέγγιση για τον καθημερινό αγώνα απέναντι στη φθορά, μια performance για όσα μας διδάσκει η αυταπάρνηση

ΠΡΟΣΟΧΗ            
Αλλαγή τοποθεσίας της παράστασης.
Νέα τοποθεσία: Υπόγειο Πάρκινγκ Δημοτικής Αγοράς Καβάλας
Συζητώντας πληγές
του Κωνσταντίνου Παπαχαράλαμπου
Κυριακή 6 Αυγούστου, ώρα 21.00

Τιμές Εισιτηρίων: 5€ Γενική Είσοδος

Απαγορεύεται η είσοδος στο χώρο μετά την έναρξη της παράστασης.

Προπώληση στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρώην ΕΟΤ) Κεντρική Πλατεία, τηλ: 2510-620566, καθημερινά 10:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00 ενώ την ημέρα τηςπαράστασης θα γίνεται προπώληση στο ταμείο του χώρου της εκδήλωσης από τις 19:00 το απόγευμα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7  (10.00-14:00)

Μετάβαση στο περιεχόμενο