«ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΑΪΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ» – Διασκευή του διηγήματος «Εξομολογήσεις μίας μαϊμούς από τη Σιναγκάουα» του Χαρούκι Μουρακάμι

Παλιά Μουσική
Τρίτη 29 – Τετάρτη 30 Αυγούστου, ώρα 21.00

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, στο πλαίσιο του 66ου Φεστιβάλ Φιλίππων, παρουσιάζει την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 Αυγούστου στις 21.00 στην Παλιά Μουσική την παράσταση «Συνελήφθη μαϊμού που δεν χωρούσε πουθενά» μία διασκευή του διηγήματος «Εξομολογήσεις μίας μαϊμούς από τη Σιναγκάουα» του Χαρούκι Μουρακάμι.

Μία μαϊμού και μία γυναίκα συναντιούνται σε έναν ιερό τόπο. Η πρώτη εργάζεται παρέχοντας υπηρεσίες χαλάρωσης και η δεύτερη βρίσκεται σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας. Βρίσκονται σε ένα μεταίχμιο, όπου δε μπορούν να είναι κομμάτι των μικροκοινωνιών που τις περιβάλλουν. Αμφότερες είναι αδέσποτες υπάρξεις, χαμένες ανάμεσα σε εικόνες και μνήμες που τους έχουν φορεθεί και ψάχνουν μία νέα δική τους γλώσσα επικοινωνίας. Αναζητούν την ταυτότητά τους κόντρα σε έναν κόσμο διαρκώς μεταβαλλόμενο. Ακόμη κι αν μία αστυνομική ταυτότητα κάποια στιγμή γίνει αντικείμενο κλοπής…

Μετάφραση: Υψιπύλη Σοφιά
Σκηνοθεσία: Ειρήνη Λαμπρινοπούλου
Διασκευή-Δραματουργική Επεξεργασία: Η ομάδα
Πρωτότυπη Μουσική: Ζήσης Μεζίλης
Φωτισμός-Σκηνικός Χώρος: Βασίλης Αποστολάτος
Κατασκευή Κάμι: Έλενα Στίγκα
Κατασκευή Yukata: Καίτη Δρακάκη
Καλλιτεχνικός Συνεργάτης: Αναστάσης Μελέτης
Φωτογραφίες & Trailer: Ορέστης Σταυρόπουλος, Άννα Φιλίδου
Παίζουν: Υψιπύλη Σοφιά, Δανάη-Αρσενία Φιλίδου

Συνελήφθη μαϊμού που δεν χωρούσε πουθενά
Παλιά Μουσική
Τρίτη 29 – Τετάρτη 30 Αυγούστου, ώρα 21.00

Τιμές Εισιτηρίων: 10€ Κανονικό, 8€ Μειωμένο

*Λόγω πολύ περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλούνται οι δικαιούχοι προσκλήσεων που θέλουν να παρακολουθήσουν την παράσταση να επικοινωνήσουν με το ταμείο του Φεστιβάλ Φιλίππων για κράτηση θέσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Απαγορεύεται η είσοδος στο χώρο μετά την έναρξη της παράστασης.

Προπώληση στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρώην ΕΟΤ) Κεντρική Πλατεία, τηλ: 2510-620566, καθημερινά 10:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00 ενώ τις ημέρες τωνπαραστάσεων θα γίνεται προπώληση στο ταμείο του χώρου της εκδήλωσης από τις 19:00 το απόγευμα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7  (10.00-14:00)

Μετάβαση στο περιεχόμενο