Παραστάσεις

ΑΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΑΝΟΙΧΤΟ με τον Φώτη Σιώτα

poster-ase-to-fos

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Τραγούδι, βιολί, κιθάρα: Φώτης Σιώτας
Λαϊκή κιθάρα, Χαβάγια: Κωστής Κωστάκης
Ηλεκτρική κιθάρα: Κλέων Αντωνίου

Παραγωγή: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μια συναυλία στο απόλυτο σκοτάδι που ευελπιστεί να κρατήσει το  δικό μας, προσωπικό, φως ανοιχτό.

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, θέλοντας να προσφέρει και φέτος το δικό του δώρο στην πόλη λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, επιλέγει να κλείσει αυτή την Α’ καλλιτεχνική περίοδο με μια ιδιαίτερη δράση, τη συναυλία/εμπειρία ΑΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΑΝΟΙΧΤΟ.

Εμπνευσμένο από μια αρχική ιδέα των Σπουδαίων Events, διοργανώνει μία ξεχωριστή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο απόλυτο σκοτάδι, έτσι ώστε κοινό και ερμηνευτές, έχοντας οξυμένες τις άλλες αισθήσεις -πλην της όρασης- να δημιουργήσουν κοινές αναμνήσεις, καθώς θα βιώσουν όλοι μαζί κάτι διαφορετικό. Έχοντας στον πυρήνα της τη διάθεση προσφοράς και  συμπερίληψης, το σύνολο των εσόδων των εισιτηρίων της συγκεκριμένης δράσης θα προσφερθούν στην ενίσχυση τοπικών φορέων που αποδεδειγμένα εμπνέουν και συνεισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, ενώ η επιλογή τους θα γίνει από το ίδιο το κοινό της πόλης, μέσω ανοιχτής ψηφοφορίας στο διαδίκτυο.

Καλεσμένος καλλιτέχνης είναι ο ξεχωριστός Φώτης Σιώτας που με το έργο, τη στάση και τη φωνή του καταφέρνει τα τελευταία χρόνια να κρατάει κάθε φως ανοιχτό. Μαζί με δύο εκλεκτούς μουσικούς θα στήσει στη σκηνή του Αντιγόνη Βαλάκου μια μαγική βραδιά ειδικά σχεδιασμένη για το κοινό της πόλης. Μια νύχτα γεμάτη μυσταγωγία που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη.

Μπορείτε να ψηφίσετε το σύλλογο στον οποίο επιθυμείτε να δοθούν τα χρήματα στο παρακάτω link: https://forms.gle/uMP6zbgnty6vETKU9?fbclid=IwAR2X_WsYokQLp44iVg5ucjgPg6EQDqdH8ZL-ZtNRPVM0_LxPLBAC-Jw3iTY

Τιμές εισιτηρίων: Γενική Είσοδος 12€

Προπώληση εισιτηρίων καθημερινά: 11.00 - 14.00 & 18.00 - 20.00 στο Κέντρο πληροφόρησης επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρώην ΕΟΤ) Κεντρική Πλατεία: τηλ: 2510-620566.

Ηλεκτρονική Προπώληση: https://www.ticketservices.gr/event/ase-to-fos-anoixto-me-ton-foti-siota/

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας: 2510. 220876 - 7 (10:00-14:00).

*Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Ωκεανίς και το εστιατόριο Ψαράκι, για την ευγενική τους χορηγία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο