Διοργάνωση Σεμιναρίου

Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου

Διοργάνωση Σεμιναρίου

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου (17.00 – 22.00)

Η Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας διοργανώνει σεμινάριο, με εισηγητή τον Βασίλη Βασιλάκη.

Ένα σεμινάριο με βασικό θεματικό άξονα το παράλογο θέατρο (…και όχι μόνο…).

Τρόποι προσέγγισης, λόγου, κίνησης, αναπνοών, ανάλυσης κειμένων με στόχο τη «λογική» επεξεργασία.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για το θέατρο και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου (17.00 – 22.00), στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν τα κείμενα που θα ήθελαν να δουλέψουν.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ (ώρες γραφείου), στα παρακάτω τηλέφωνα : 2510 220876 και 2510 220877.

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

Βασίλης Βασιλάκης βιογραφικό

Ο Βασίλης Βασιλάκης είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν». Συνεργάστηκε με το θέατρο τέχνης από το 1978 μέχρι το 1985 και πήρε μέρος σε παραστάσεις Αρχαίου και Σύγχρονου Δράματος, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συνεργάστηκε με την παιδική σκηνή της Ξένιας Καλογεροπούλου όπως και με τους θιάσους του Γ. Φέρτη, ΣΤ. Φασουλή, Αιμ. Υψηλάντη, Ν. Τσακίρογλου, Σπ. Παπαδόπουλου, Β. Παπαβασιλείου, Γ. Αρμένη, Κ. Βασιλάκου, Α. Φόνσου, Ν. Δαφνή κ.α.

Εργάστηκε στα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου και Λαμίας.

Τη θεατρική περίοδο 2007 – 08 συνεργάστηκε με τον Μιχαήλ Μαρμαρινό στην παράσταση «Ποιος είναι ο κύριος Κέλερμαν». Την ίδια θεατρική περίοδο, με τη Ρένη Πιττακή και την Αγλαϊα Παππά έπαιξε στο Aalst σε σκηνοθεσία Ελπίδας Σκούφαλου.

Την περίοδο 2009 – 10 συνεργάστηκε με τους Σταμάτη Κραουνάκη, Λίνα Νικολοπούλου στην παράσταση με τίτλο «Ένα σπίτι παραμύθια».

Στο εργαστήρι του D. Kennedy μαθήτευσε στην γλυπτική και την κατασκευή κούκλας και μαριονέτας και το 1997 ίδρυσε το «Θέατρο μαριονέτας» και από τότε παρουσιάζει παραστάσεις για παιδιά σε χώρους σχολείων, φεστιβάλ κλπ.

Σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας «Καποδίστριας» σκηνοθέτησε: «Κομμάτια και θρύψαλα» Γ. Σκούρτη, «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» Ζ. Μπομαρσέ, «Η Πινακοθήκη των ηλιθίων» Ν. Τσιφόρου, «Λοκαντιέρα» Κ. Γκολντόνι.

Το 2006 απέκτησε έναν μικρό θεατρικό χώρο στην Αίγινα και δημιούργησε τη θεατρική του ομάδα. Σκηνοθέτησε τις παραστάσεις «Με Δύναμη από την Κηφισιά» Δημ. Κεχαϊδη – Ελ. Χαβιαρά, «Ελεύθερο ζευγάρι» Ντ. Φο, «Εβραία» Μπ. Μπρεχτ, «Τελευταία έκτρωσις» Π. Τακόπουλου, «Οι Δούλες» Ζαν Ζενέ, «Φαλακρή Τραγουδίστρια» Ε. Ιονέσκο κ.α.

Ανανέωση Ασφαλίστρων

Ανανέωση Ασφαλίστρων Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας ενημερώνει, ότι πρόκειται να ανανεώσει την ετήσια σύμβαση ασφαλίστρων, που αφορούν την κάλυψη οχήματός που διαθέτει. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας, μέχρι την Τετάρτη…

Read more

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔHMOTIKΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ KABAΛAΣ (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΑΒΑΛΑΣ) ΦΙΛΙΠΠΟΥ 4, Τ.Κ.652 01–ΤΗΛ. 2510/220876-7, FAX 220878 e-mail: thkavala@otenet.gr Καβάλα 15/07/2020 Αριθμ. Πρωτ.: 206 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SECURITY ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ…

Read more

Αναβολή παράστασης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας ανακοινώνει την προσωρινή αναβολή της πρεμιέρας του έργου του Τένεσσι Ουίλλιαμς «Γυάλινος κόσμος» που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 21 Μαρτίου, για την προστασία όλων μας.  Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε…

Read more

Αναβολή παραστάσεων

Αναβολή παραστάσεων Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας μετά την απόφαση του Δήμου Καβάλας για την αναβολή όλων των προγραμματισμένων πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν σε κλειστούς χώρους, μέχρι τις 20 Μαρτίου 2020, λόγω των…

Read more

Ολοκλήρωση Φεστιβάλ

Με την ολοκλήρωση του 62ου Φεστιβάλ Φιλίππων, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν και φέτος στη μεγάλη επιτυχία του. Οι Πρόεδροι, τα Διοικητικά Συμβούλια της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, καθώς και ο…

Read more

Skip to content